Maatwerk performance programma's voor sporters.

Jouw plan voor prestaties, fitheid en een gezond lichaam.

Zelfstandig werken aan jouw sportprestaties met maatwerk performance programma's, gericht op training en voeding.

MFC ontwikkelt maatwerk programma's voor sporters van ieder niveau die met sportspecifieke krachttraining en sportvoedingsadviezen hun prestaties naar het volgende niveau willen brengen.

Sportspecifieke krachttraining is bedoeld als ondersteuning naast reguliere (sporttechnische) trainingen om de algehele prestaties te verbeteren. Dat kan door krachttraining in te zetten om onder andere kracht (zoals sprong- en schotkracht), explosiviteit, flexibiliteit, stabiliteit, reactiesnelheid, en spierkrachtuithoudingsvermogen te trainen. Je ontvangt een maatwerk programma, opgebouwd uit meerdere trainingsblokken en afgestemd op jouw niveau en beschikbare tijd. We kijken naar het moment in het seizoen, en wat de belangrijkste factoren zijn om aan te werken (periodisering).

Ook voeding speelt een onmisbare rol in sportprestaties. Door de juiste producten te eten op de juiste momenten, kun je jouw energie, uithoudingsvermogen en herstel optimaliseren waardoor je altijd de fitste versie van jezelf bent. MFC biedt sporters een persoonlijk sportvoedingsadvies met richtlijnen, informatie, tips en recepten.

Neem contact op voor de mogelijkheden.